assalamualaikum..

Sunday, February 8, 2009

PINK colour???

em..
nak cerita sikit...
hari tu masa tengah makan tengah hari kat pkp,
ada seorang budak pompuan ni duduk kat sebelah meja saya makan sambil pegang air botol mineral...
tapi apa yang say nak cerita kat sini,
bukan pasal budak perempuan ni..
tapi..

pasal botol air mineral yang dipegangnya tu...

tidak la ' hot' sangat pasal btol air tu...

cuma air yang kat dalam botol tu, pink colour..

WAH!

budak tu bawak air SIRAP BANDUNG pergi kampus!!!

macam lucu je.. dah besar-besar bawak air manis pergi kampus..huhu (0_o)

isi dalam botol mineral pula tu..
rase-rasanya bawak air manis masa sekolah rendah dulu je.. hihihih...
alamak terjahat mulut la pula..
what ever...
p/s: ikut diri masing-masing la kan nak bawak air kosong ke apa... asalkan diri kita selesa..
orang nak kata, kata la... masa tu je diaorang nak kata... lepas tu org akan senyap..
enjoy your self!! =]


4 comments:

aisy said...
This comment has been removed by the author.
aisy said...

kira okey la tu. itu merupakan salah satu cara untuk kita berjimat cermat. lagipun kita boleh mengembalikan nostalgia zaman kanak-kanak kita. kan seronok. terasa kembali muda semula walaupun usia kita makinmenginjak dewasa.

adidasrza said...

yang orang tengok ari 2 lagi dahsyat... noi tahu bawa air apa? air susu, lam botol air mineral lak 2...yg paling mengejutkan budak laki...bukan kat sini..tp tempat org...masa tu dia dah upper6..
pepun, mgkin dia dah biasa cm2...
lain org lain taste..

hamidah said...

hehehehhh...mcm lucu la.... klu dlm bks air yg ade penutup 2 xpe kot...em 2 la kak..len org len taste ny

 
keredhaanMU.. © 2008 by para Você | Re-design Sweet Baby Girl